Geen categoriewerken in het buitenland

Droom jij ook tijdens colleges over reizen maken in prachtige landen? Maak je van je droom de werkelijkheid!

Reizen en je studie combineren

Je studie is belangrijk, maar daardoor moet je juist alles eruit halen wat erin zit. Dit kan je doen door een stage, afstudeerstage of minor in het buitenland te volgen. Het is wel belangrijk dat je zelf je regelt in welk land je wil studeren, omdat vanuit de opleiding weinig hulp aangeboden wordt. Als je naar het buitenland gaat in het eerste schoolsemester, houd er dan rekening mee dat je op tijd terug bent voor het volgende semester. Het zou zonde zijn om onnodig studievertraging op te lopen.

Tussenjaar

Ben je klaar met je studie of wil je er even tussenuit? Een tussenjaar is het perfecte jaar om naar het buitenland te gaan. Je kan ervoor kiezen om te gaan backpacken of vrijwilligerswerk te doen. Misschien heb je wel familie in het buitenland waar je heen kan gaan. Ook kan je werken in het buitenland. Je kunt ervoor kiezen om fulltime te werken in het buitenland. Hiermee ontwikkel je je op persoonlijk gebied, maar leer je ook een andere cultuur kennen. Als je aan het reizen bent en geld tekort komt, is het ook handig om te werken in het buitenland. Loop bijvoorbeeld de eerste kroeg in die je tegenkomt en vraag of ze personeel zoeken. In het hoogseizoen moet dat vooral geen probleem zijn.

Nederland

Heb je niet de mogelijkheid om naar het buitenland te vertrekken? Geen probleem. Help jij met alle liefde toeristen in Nederland en wil je in het leven toch te maken hebben met reizen in het buitenland? Dan is een baan als travel consultant geschikt voor jou!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment